Tietosuojaseloste (US)

Tätä tietosuojaselostetta on viimeksi muutettu 6. maaliskuu 2024, viimeksi tarkistettu 6. maaliskuu 2024, ja sitä sovelletaan Yhdysvaltojen kansalaisiin ja laillisesti maassa pysyvästi asuviin henkilöihin.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta seuraavien tahojen välityksellä https://pigeonposted.com/fi. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Noudatamme käsittelyssämme yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön vaatimuksia. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • ilmoitamme selkeästi tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisen vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi tutustua henkilötietoihisi tai saada ne pyynnöstäsi oikaistua tai poistettua.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tietojen tarkoitus ja luokat

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

2. Jakaminen muiden osapuolten kanssa

Jakaamme tai luovutamme näitä tietoja muille vastaanottajille vain seuraaviin tarkoituksiin:

Tiedonsiirron tarkoitus: Kansainvälisten tuotteiden lähetys.
Maa tai osavaltio, jossa tämä palveluntarjoaja sijaitsee: Yhdysvallat
Tiedonsiirron tarkoitus: Toimittaa tuotteitani Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisesti.
Maa tai osavaltio, jossa tämä palveluntarjoaja sijaitsee: UK
Tiedonsiirron tarkoitus: Toimittaa tuotteitani kauppoihin maailmanlaajuisesti
Maa tai osavaltio, jossa tämä palveluntarjoaja sijaitsee: UK

3. Julkistamiskäytännöt

Luovutamme henkilötietoja, jos meitä vaaditaan lain tai tuomioistuimen määräyksen nojalla, lainvalvontaviranomaisen vastauksena, muiden lain säännösten sallimissa rajoissa, tietojen antamiseksi tai yleiseen turvallisuuteen liittyvän asian tutkimiseksi.

Jos verkkosivustomme tai organisaatiomme otetaan haltuun, myydään tai osallistuu fuusioon tai yrityskauppaan, tietojasi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme ja mahdollisille ostajille, ja ne luovutetaan uusille omistajille.

4. Miten vastaamme Do Not Track -signaaleihin ja maailmanlaajuiseen tietosuojan valvontaan?

Verkkosivustomme vastaa ja tukee Do Not Track (DNT) -otsikkokenttää. Jos otat selaimessasi käyttöön DNT-ominaisuuden, nämä asetukset välitetään meille HTTP-pyyntöotsakkeessa, emmekä seuraa selauskäyttäytymistäsi.

5. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä saat evästekäytännöstämme osoitteessa osoitteessa Opt-out-asetukset verkkosivut. 

6. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Toteutamme asianmukaisia turvatoimia rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta käyttöä. Näin varmistetaan, että vain tarvittavilla henkilöillä on pääsy tietoihin, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimenpiteemme tarkistetaan säännöllisesti.

7. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivustomme linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavasti tai turvallisesti. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojalausekkeet ennen kuin käytät näitä verkkosivustoja.

8. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa, että tutustut tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen kaikista muutoksista. Lisäksi tiedotamme sinulle aktiivisesti aina kun se on mahdollista.

9. Tietojesi käyttäminen ja muuttaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Ilmoita aina selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja siitä, ettemme muuta tai poista väärän henkilön tietoja. Toimitamme pyydetyt tiedot vasta, kun olemme saaneet kuluttajan todennettavissa olevan pyynnön. Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla. Sinulla on seuraavat oikeudet:

9.1 Sinulla on seuraavat henkilötietojasi koskevat oikeudet

  1. Voit esittää pyynnön saada tutustua käsittelemiimme tietoihin.
  2. Voit vastustaa käsittelyä.
  3. Voit pyytää yleiskatsauksen sinusta käsittelemistämme tiedoista yleisesti käytetyssä muodossa.
  4. Voit pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista, jos tiedot ovat virheellisiä tai jos ne eivät ole tai eivät enää ole merkityksellisiä, tai pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista.

9.2 Lisäravinteet

Tämä osa, joka täydentää tämän tietosuojaselosteen muita osia, koskee Kalifornian (CPRA), Coloradon (CPA), Connecticutin (CTDPA), Nevadan (NRS 603A), Utahin (UCPA), Nevadan (NRS 603A), Nevadan (NRS 603A) ja Utahin (UCPA) kansalaisia ja laillisesti pysyviä asukkaita. ja Virginia (CDPA)

10. Lapset

Verkkosivustoamme ei ole suunniteltu houkuttelemaan lapsia, eikä tarkoituksenamme ole kerätä henkilötietoja lapsilta, jotka eivät ole täyttäneet asuinmaansa suostumusta. Siksi pyydämme, että alle täysi-ikäiset lapset eivät anna meille henkilötietoja.

11. Yhteystiedot

Pigeon Loft Limited
167 Beaumont Road
Bournville, Birmingham
B30 1NT
UK
Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto: https://pigeonposted.com/fi
Email: post@pigeonposted.com

Puhelinnumero: +44(0)1212129857

Liite

Beaver Builder

GDPR:n kannalta Beaver Builder -tuotteet eivät kerää mitään henkilökohtaisia tietoja käyttäjistäsi. Joidenkin moduulien, kuten videoiden ja karttojen, kohdalla saattaa kuitenkin olla tarpeen päivittää tietosuojakäytäntöä vastaavasti.

EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer ei oletusarvoisesti tallenna mitään henkilötietoja eikä jaa niitä kenenkään kanssa.

Jos hyväksyt käyttäjien lähettämiä kuvia ja käytät API:ta tai Easy IO:ta, nämä kuvat saatetaan siirtää ulkomailla sijaitseville kolmannen osapuolen palvelimille. Jos Originalien varmuuskopiointi on käytössä, kuvia säilytetään 30 päivän ajan. Muussa tapauksessa kuvia ei tallenneta API:ssa 30 minuuttia pidempään. Ehdotettu API-teksti: Käyttäjän lähettämät kuvat saatetaan siirtää Yhdysvalloissa sijaitseville kuvapakkauspalvelimille ja tallentaa sinne enintään 30 päiväksi. Ehdotettu Easy IO -teksti: Käyttäjän lähettämät kuvat, jotka näytetään tällä sivustolla, siirretään ja tallennetaan kolmannen osapuolen palvelimien maailmanlaajuiseen verkkoon (CDN).

WooCommerce

Tässä esimerkkikielessä käsitellään perusasioita siitä, mitä henkilötietoja myymäläsi voi kerätä, tallentaa ja jakaa sekä siitä, kenellä voi olla pääsy näihin tietoihin. Kaupan jakamat tiedot vaihtelevat sen mukaan, mitä asetuksia on käytössä ja mitä lisäosia käytetään. Suosittelemme lakimiehen kuulemista, kun päätät, mitä tietoja haluat ilmoittaa tietosuojakäytännössäsi.

Keräämme tietoja sinusta kauppamme kassaprosessin aikana.

Mitä keräämme ja tallennamme

Kun vierailet sivustollamme, seuraamme:
  • Katselemasi tuotteet: käytämme tätä esimerkiksi näyttämään sinulle äskettäin katselemasi tuotteet.
  • Sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi: käytämme näitä tietoja esimerkiksi verojen ja toimituksen arvioimiseen.
  • Toimitusosoite: pyydämme sinua antamaan tämän, jotta voimme esimerkiksi arvioida toimituskustannukset ennen tilauksen tekemistä ja lähettää tilauksen sinulle!
Käytämme evästeitä myös korin sisällön seuraamiseen, kun selaat sivustoamme.

Huomautus: voit halutessasi tarkentaa evästekäytäntöäsi ja linkittää sen tähän osioon täältä.

Kun ostat meiltä, pyydämme sinua antamaan tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, luottokortti-/maksutietosi ja valinnaisia tilitietojasi, kuten käyttäjätunnus ja salasana. Käytämme näitä tietoja muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:
  • lähettää sinulle tietoja tilistäsi ja tilauksestasi
  • vastata pyyntöihisi, mukaan lukien palautukset ja valitukset.
  • Käsittele maksut ja ehkäise petokset
  • Luo tili myymäläämme
  • Noudatamme kaikkia lakisääteisiä velvoitteita, kuten verojen laskemista.
  • Parannamme myymälätarjontaamme
  • lähettää sinulle markkinointiviestejä, jos haluat vastaanottaa niitä.
Jos luot tilin, tallennamme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, joita käytetään tulevien tilausten kassalla. Säilytämme sinua koskevia tietoja yleensä niin kauan kuin tarvitsemme tietoja niihin tarkoituksiin, joihin keräämme ja käytämme niitä, eikä meillä ole lakisääteistä velvollisuutta säilyttää niitä edelleen. Säilytämme esimerkiksi tilaustietoja XXX vuotta vero- ja kirjanpitotarkoituksiin. Näihin kuuluvat nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitusosoitteesi. Säilytämme myös kommentteja tai arvosteluja, jos päätät jättää niitä.

Kenellä tiimissämme on pääsy

Tiimimme jäsenillä on pääsy meille antamiisi tietoihin. Esimerkiksi sekä ylläpitäjillä että myymäläpäälliköillä on pääsy:
  • tilaustiedot, kuten mitä ostettiin, milloin se ostettiin ja minne se pitäisi lähettää, ja
  • Asiakastiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitustiedot.
Tiimimme jäsenillä on pääsy näihin tietoihin, jotta he voivat auttaa tilausten täyttämisessä, palautusten käsittelyssä ja sinun tukemisessasi.

Mitä jaamme muiden kanssa

Tässä osiossa on lueteltava, kenen kanssa ja mihin tarkoitukseen tietoja jaetaan. Tähän voivat kuulua muun muassa analytiikka, markkinointi, maksuportaat, lähetyspalvelujen tarjoajat ja kolmansien osapuolten upotukset.

Jaamme tietoja kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle tilauksia ja myymäläpalveluita; esimerkiksi --

Maksut

Tässä alajaksossa on lueteltava, mitä kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajia käytät maksujen vastaanottamiseen kaupassasi, koska nämä saattavat käsitellä asiakastietoja. Olemme lisänneet esimerkkinä PayPalin, mutta sinun kannattaa poistaa tämä kohta, jos et käytä PayPalia.

Hyväksymme maksut PayPalin kautta. Maksuja käsiteltäessä osa tiedoistasi välitetään PayPalille, mukaan lukien maksun käsittelyyn tai tukemiseen tarvittavat tiedot, kuten ostoksen loppusumma ja laskutustiedot. Katso PayPalin tietosuojakäytäntö lisätietoja.

Complianz | WordPressin tietosuojapaketti

Tämä verkkosivusto käyttää Complianzin Privacy Suite for WordPress -ohjelmistoa suostumustietojen keräämiseen. Tätä toimintoa varten IP-osoitteesi anonymisoidaan ja tallennetaan tietokantaamme. Lisätietoja on Complianzin Tietosuojaseloste.

PayPal-kassa

Käyttämällä tätä laajennusta saatat tallentaa henkilötietoja tai jakaa tietoja ulkoisen palvelun kanssa. Lue lisää siitä, miten tämä toimii, ja siitä, mitä sinun kannattaa sisällyttää tietosuojakäytäntöihisi.

Raita

Käyttämällä tätä laajennusta saatat tallentaa henkilötietoja tai jakaa tietoja ulkoisen palvelun kanssa. Lue lisää siitä, miten tämä toimii, ja siitä, mitä sinun kannattaa sisällyttää tietosuojakäytäntöihisi..

Xero

Käyttämällä tätä laajennusta saatat tallentaa henkilötietoja tai jakaa tietoja ulkoisen palvelun kanssa. Lue lisää siitä, miten tämä toimii, ja siitä, mitä sinun kannattaa sisällyttää tietosuojakäytäntöihisi.

WooCommerce Shipping & Tax

Käyttämällä tätä laajennusta saatat tallentaa henkilötietoja tai jakaa tietoja ulkoisten palvelujen kanssa. Lue lisää siitä, miten tämä toimii, ja siitä, mitä sinun kannattaa sisällyttää tietosuojakäytäntöihisi.

Uusia malleja tulossa pian.

Ole ensimmäinen, joka näkee ne.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - $0.00
fiFinnish