Privacy Statement (CA)

Tätä tietosuojaselostetta muutettiin viimeksi 6th maaliskuu 2024, tarkistettiin viimeksi 6th maaliskuu 2024, ja se koskee Kanadan kansalaisia ja laillisia vakinaisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://pigeonposted.com/fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tietojen tarkoitus ja luokat

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

2. Jakaminen muiden osapuolten kanssa

Jaamme tai luovutamme näitä tietoja muille vastaanottajille vain seuraaviin tarkoituksiin:

Tiedonsiirron tarkoitus: For international product shipping.
Maa tai osavaltio, jossa tämä palveluntarjoaja sijaitsee: United States
Tiedonsiirron tarkoitus: To ship my products, in the UK and internationally.
Maa tai osavaltio, jossa tämä palveluntarjoaja sijaitsee: UK
Tiedonsiirron tarkoitus: To ship my products to shops worldwide
Maa tai osavaltio, jossa tämä palveluntarjoaja sijaitsee: UK

3. Julkistamiskäytännöt

Luovutamme henkilötietoja, jos meitä vaaditaan lain tai tuomioistuimen määräyksen nojalla, lainvalvontaviranomaisen vastauksena, muiden lain säännösten sallimissa rajoissa, tietojen antamiseksi tai yleiseen turvallisuuteen liittyvän asian tutkimiseksi.

Jos verkkosivustomme tai organisaatiomme otetaan haltuun, myydään tai osallistuu fuusioon tai yrityskauppaan, tietojasi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme ja mahdollisille ostajille, ja ne luovutetaan uusille omistajille.

4. Miten reagoimme Do Not Track -signaaleihin ja maailmanlaajuiseen tietosuojavalvontaan

Verkkosivustomme vastaa Do Not Track (DNT) -otsikkopyyntökenttään ja tukee sitä. Jos otat DNT:n käyttöön selaimessasi, nämä asetukset välitetään meille HTTP-pyynnön otsikossa, emmekä seuraa selauskäyttäytymistäsi.

5. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on evästekäytännössämme Cookie Policy (CA) verkkosivullamme. 

6. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

7. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolien verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

8. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

9. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja. Annamme pyydetyt tiedot vasta saatuaan kuluttajan todennettavissa olevan pyynnön. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.

9.1 Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen

  1. Voit pyytää pääsyä sinusta käsittelemiimme tietoihin.
  2. Voit pyytää yleisesti käytetyssä muodossa yleiskatsauksen sinusta käsittelemistämme tiedoista.
  3. Voit pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista, jos ne ovat virheellisiä tai eivät ole enää merkityksellisiä. Tarvittaessa muutetut tiedot on toimitettava kolmansille osapuolille, joilla on pääsy kyseisiin tietoihin.
  4. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa lakisääteisten tai sopimukseen perustuvien rajoitusten ja kohtuullisen varoitusajan mukaisesti. Sinulle ilmoitetaan tällaisen peruuttamisen seurauksista.
  5. Sinulla on oikeus esittää PIPEDA-säännösten noudattamatta jättämistä koskeva haaste organisaatiollemme ja, jos ongelmaa ei ratkaista, Kanadan tietosuojavaltuutetun toimistolle.
  6. Annamme pääsyn henkilötietoihin vaihtoehtoisessa muodossa aistivammaiselle henkilölle, jolla on oikeus saada henkilötietoja PIPEDA:n perusteella ja joka pyytää niiden siirtämistä vaihtoehtoisessa muodossa, jos (a) tiedoista on jo versio on olemassa tässä muodossa; tai b) sen muuntaminen tähän muotoon on kohtuullinen ja tarpeellinen, jotta henkilö voi käyttää oikeuksiaan.

10. Lapset

Sivustoamme ei ole suunniteltu houkuttelemaan lapsia, eikä tarkoituksenamme ole kerätä henkilötietoja lapsilta, jotka ovat alle suostumusiän heidän asuinmaassaan. Siksi pyydämme, että alle suostumusiän lapset eivät luovuta meille henkilötietoja.

11. Yhteystiedot

Pigeon Loft Limited
167 Beaumont Road
Bournville, Birmingham
B30 1NT
UK
Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto: https://pigeonposted.com/fi
Sähköposti: post@pigeonposted.com

Puhelinnumero: +44(0)1212129857

Olemme nimenneet organisaation politiikkoja ja käytäntöjä varten yhteyshenkilön, jolle valitukset tai tiedustelut voidaan välittää:
John Morse-Brown
167 Beaumont Road
Bournville, Birmingham
B30 1NT
UK

Liite

Beaver Builder

In terms of GDPR, Beaver Builder products do not collect any personal information from your users. However some modules such as videos and maps might need you to update your privacy policy accordingly.

EWWW Image Optimizer

By default, the EWWW Image Optimizer does not store any personal data nor share it with anyone.

If you accept user-submitted images and use the API or Easy IO, those images may be transmitted to third-party servers in foreign countries. If Backup Originals is enabled, images are stored for 30 days. Otherwise, no images are stored on the API for longer than 30 minutes. Suggested API Text: User-submitted images may be transmitted to image compression servers in the United States and stored there for up to 30 days. Suggested Easy IO Text: User-submitted images that are displayed on this site will be transmitted and stored on a global network of third-party servers (a CDN).

WooCommerce

This sample language includes the basics around what personal data your store may be collecting, storing and sharing, as well as who may have access to that data. Depending on what settings are enabled and which additional plugins are used, the specific information shared by your store will vary. We recommend consulting with a lawyer when deciding what information to disclose on your privacy policy.

We collect information about you during the checkout process on our store.

What we collect and store

While you visit our site, we’ll track:
  • Products you’ve viewed: we’ll use this to, for example, show you products you’ve recently viewed
  • Location, IP address and browser type: we’ll use this for purposes like estimating taxes and shipping
  • Shipping address: we’ll ask you to enter this so we can, for instance, estimate shipping before you place an order, and send you the order!
We’ll also use cookies to keep track of basket contents while you’re browsing our site.

Note: you may want to further detail your cookie policy, and link to that section from here.

When you purchase from us, we’ll ask you to provide information including your name, billing address, shipping address, email address, phone number, credit card/payment details and optional account information like username and password. We’ll use this information for purposes, such as, to:
  • Send you information about your account and order
  • Respond to your requests, including refunds and complaints
  • Process payments and prevent fraud
  • Set up your account for our store
  • Comply with any legal obligations we have, such as calculating taxes
  • Improve our store offerings
  • Send you marketing messages, if you choose to receive them
If you create an account, we will store your name, address, email and phone number, which will be used to populate the checkout for future orders. We generally store information about you for as long as we need the information for the purposes for which we collect and use it, and we are not legally required to continue to keep it. For example, we will store order information for XXX years for tax and accounting purposes. This includes your name, email address and billing and shipping addresses. We will also store comments or reviews, if you choose to leave them.

Who on our team has access

Members of our team have access to the information you provide us. For example, both Administrators and Shop Managers can access:
  • Order information like what was purchased, when it was purchased and where it should be sent, and
  • Customer information like your name, email address, and billing and shipping information.
Our team members have access to this information to help fulfill orders, process refunds and support you.

What we share with others

In this section you should list who you’re sharing data with, and for what purpose. This could include, but may not be limited to, analytics, marketing, payment gateways, shipping providers, and third party embeds.

We share information with third parties who help us provide our orders and store services to you; for example --

Payments

In this subsection you should list which third party payment processors you’re using to take payments on your store since these may handle customer data. We’ve included PayPal as an example, but you should remove this if you’re not using PayPal.

We accept payments through PayPal. When processing payments, some of your data will be passed to PayPal, including information required to process or support the payment, such as the purchase total and billing information. Please see the PayPal Privacy Policy for more details.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

This website uses the Privacy Suite for WordPress from Complianz to collect records of consent. For this functionality your IP address is anonymised and stored in our database. For more information, see the Complianz Tietosuojaseloste.

PayPal Checkout

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with an external service. Learn more about how this works, including what you may want to include in your privacy policy.

Stripe

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with an external service. Learn more about how this works, including what you may want to include in your privacy policy.

Xero

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with an external service. Learn more about how this works, including what you may want to include in your privacy policy.

WooCommerce Shipping & Tax

By using this extension, you may be storing personal data or sharing data with external services. Learn more about how this works, including what you may want to include in your privacy policy.

Uusia malleja tulossa pian.

Ole ensimmäinen, joka näkee ne.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - $0.00
fiFinnish